Vestjaellandscenteret,
Slagelse, Denmark

Client: Steen & Strøm
Project Duration: August 2012 to August 2015, phased
Size: 12,000 sqm
Scope: Concept Design and Construction Information
Interior Architecture & Wayfinding

Working with Scandinavian shopping centre owners and operators Steen & Strøm we were appointed to create a new retail vision and brand for Vesjaaelandscentret, a mid-sized town centre shopping mall. The design brief was to re-invigorate the existing mall, and re-integrate it within the townscape. This included creating a new day lit central square, design of the malls and new entrances. With works now complete the mall is once again an integral part of the commercial life of the town and the region.
Vestjaellandscenteret, Slagelse, Denmark.
Vestjaellandscenteret, Slagelse, Denmark.
Vestjaellandscenteret, Slagelse, Denmark.
Vestjaellandscenteret, Slagelse, Denmark.
Vestjaellandscenteret, Slagelse, Denmark.