Strathray Gardens,
Apartment refurbishment and extension
This project featured a glazed extension to a large converted apartment building within a sensitive conservation area in Swiss cottage, London. Structural glass and glu-laminated timer were used to create a pavilion-like solution to extend the living areas into the garden. The green roof is semi-extensive sewn with a half wild-flower half sedum mix and adds to the visible garden area from the upper living room. The roof and skylight help to create a pleasing result for the client and other residents alike.
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension
Strathray Gardens - Apartment refurbishment and extension